Sisältölaatikko

Virvalilja
Kauppatie 6, Laihia
Porinmäentie 2, Vähäkyrö
virva@virvalilja.fi
www.virvalilja.fi
puh.050-5672378, Laihia
puh.044-2411757, Vähäkyrö

Surusidonnat, arkut ja hautauspalvelut

Virvalilja on mukana myös elämän surullisina hetkinä. Silloin kun omainen tai läheinen nukkuu pois ja on aika saatella hänet kirkkomaahan.

Virvaliljassa on rauhallinen neuvottelutila, missä voimme sopia hautajaisten yksityiskohdista,surusidonnoista ja muistotilaisuuden koristeluista.

Tietoja hautajasista

1. Surun sattuessa

Omaisen viimeiseen matkaan liittyy paljon erilaisia järjestelyjä. Nämä asiat tulevat osaksesi silloin, kun et oikein jaksaisi niitä kohdata. Paikalliset hautaustoimistot palvelevat sinua surun hetkellä.

Virvaliljassa  palvelemme teitä valitessanne kukkalaitteita, arkkulaitetta ja siunaustilaisuuden kukkakoristeita. Pöytäkoristeluiksi muistotilaisuuteen sinulla on mahdollisuus valita erilaisia ruukkukukkia, asetelmia tai vaikkapa edullinen vaihtoehto vuokrakukista.


2. Arkun tai uurnan valinta

Hautaustoimistopalvelu on paikallisten yrittäjien toimintaa, mutta mahdollista tilata myös Virvaliljan kautta.

3. Surusidonnat ja hautajaiskukat

Valmistamme ja toimitamme kaikki surusidonnat, kuten arkkulaitteet, surulaitteet, seppeleet ja kimput. Surusidonnat toimitetaan perille siunaustilaisuuteen. Autamme tarvittaessa myös muistosäkeiden valinnassa.

4. Kuljetus siunauskappeliin

Hautauspalvelu sopii omaisten kanssa ajankohdan vainajan siirrolle siunauskappeliin. Omaiset voivat halutessaan osallistua arkkuunlaittoon ja tulla mukaan saattamaan vainajaa.

5. Siunaustilaisuus

Seurakunta antaa siunauksen suorittavan papin nimen. Pappi ottaa yhteyttä omaisiin sopiakseen siunaustilaisuuden sisällöstä.

6.  Muistotilaisuus

Laihialla toimiva pitopalvelu tai usein myös seurakunta voi huolehtia muistotilaisuuden järjestelyistä.  Seurakunnassa keittiön emäntä auttaa tarjoilujen suunnittelussa.

7. Hautakivet

Hautauspalvelun avulla voitte myös suunnitella ja tilata hautakiven. Jos hautakivi on jo olemassa, niin saatte välityksellämme lisäkaiverrukset.