Sisältölaatikko

Virvalilja
Kauppatie 6, Laihia
Porinmäentie 2, Vähäkyrö
virva@virvalilja.fi
www.virvalilja.fi
puh.050-5672378, Laihia
puh.044-2411757, Vähäkyrö

Kukkasidonnat juhliin ja viherkasvit

Kukkasidonnat

Häät, sukujuhlat, merkkipäivät tai työpaikan kesätapahtuma tulossa? Virvalilja suunnittelee morsiussidonnat, juhlapaikan kukkakoristelut tai -asetelmat toiveidenne mukaan.

Teemme kukkasidonnat tilauksesta. Hankimme tukusta tai paikallisilta tuottajilta parhaat kukat juuri Sinun toiveidesi mukaan. Parhaiten onnistumme yhdessä, kun tulet keskustelemaan jo hyvissä ajoin ennakolta kaikista juhliin liittyvistä koristeluista, lempiväreistä ja -kukista.

Kukat ovat mukana koko hääjuhlan ajan. Suunnittelemme kauneimmat kimput morsiamen puvun, lempivärien tai jonkun muun läheisen aiheen perusteella. Meillä sidotaan ammattilaisten toimesta morsius- ja heittokimput sekä sulhasen, kaason ja bestmanin ja morsiuslasten kukkaset. Lisäksi Virvalilja tekee kirkon, auton ja juhlapaikan kukkakoristelut.

Varaa Virvalta suunnitteluaikaa

Kun haluat valita kimput ja koristelut huolella, niin tule Virvaliljaan miettimään kanssamme miten voisimme palvella sinua parhaiten. Suunnitteluajan voit varata joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen välityksellä.

Viherkasvit

Virvaliljassa on valikoima suosituimpia viherkasveja. Viherkasvit ovat olennainen osa kodin tai työpaikan sisustusta ja viihtyisyyttä. Meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia - erilaisille tiloihin ja erilaisille kukkaihmisille.
 
Viherkasvit ovat kodin tai työpaikan vihersisustusta. Kasvit voidaan valita esimerkiksi huonetilan tai helppohoitoisuuden perusteella. Toiset kasvit pärjäävät vähemmällä valolla tai vedellä. Toiset taas tarvitsevat enemmän huolenpitoa ja kastelua.

Viherkasveilla on silmänilon lisäksi myös terveysvaikutuksia. Ne puhdistavat ja kosteuttavat ilmaa ja tuottavat happea - terveydeksesi.